Off! the Wall 8-Ball

Wednesday, September 1, 2004

1. When vultures are on their deathbed, are they ever tempted to eat themselves?

Answer: Most Likely

2. When you have a bag of cotton balls, is the top one meant to be thrown away?

Answer: It is certain.

3. Can athiests get insurance for acts of God?

Answer: Outlook not so good.

4. Would a part-time band leader be considered a semi-conductor?

Answer: My reply is no.

5. If the folks at the psychic hotlines were really psychics, wouldn't they call you first?

Answer: Without a doubt.

6. If someone ate pasta and antipasta at the same time, would they still be hungry?

Answer: Signs point to yes.

7. If a chronic liar tells you he is a chronic liar, do you believe him?

Answer: Cannot predict now.

8. Do chickens think rubber humans are funny?

Answer: Most likely.

9. Does fuzzy logic tickle?

Answer: Cannot predict now.

10. Is it possible to be totally partial?

Answer: As I see it, yes!

Respond to this story

Posting a comment requires free registration: